var med bästa Clara

Hejhej!
Igår och idag så var jag med Clara ! det var as kul, igår så kom hon till mig på  morgonen o sen så drog vi till grönan det var as kul versta typ 18 åringen kom fram till oss för dom kollade på oss o clara ba "kolla dom , dom kollar typ på oss hela tiden" o då kom en av dom fram till oss han ba " va diskreta ni är , vi ser att ni spanar in oss o vi typ började as flabba dom ba hur gamla är ni är ni under 15 clara ba aaa hahaha hon skulle sagt att vi va 16 hah!
sen när vi skulle gå så såg vi dom och då så följde vi efter dom fast vi lådsades attt vi skulle gå där haha sen så hann vi ifatt dom o då så frågade dom varför vi följde efter dom o då gick vi framför dom o ba "nu följer ni efter oss haha" o dom ba "men ni gick framför oss" hahha asså det var grymt kul!
sen satt vi uppe til kl 5 typ o drack redbull men vi orkade inte vara uppe längre för att vi hade gått upp kl 9 dagen innan haha...
sov hos henne 2 nätter o andra dagen så drog vi oxå  tilll grönan och vi kom dit kl typ 5 lite sent? sen så drog vi hem kl 10 och vi var as hungriga men vi typ börja sminka oss o sen skulle vi gå tilll grillen men den  var stängd weard aja så vi typ ba " vi går till globen" men vi gjorde inte det sen för det kom några läskiga turkar som typ följde efter oss så vi satte oss typ på en "gräsmatta" och lyssnade på musik och sen så hände en pinsam o rolig sak som jag inte tänker berätta mohahaah!
sen så drog vi hem till henne och typ var as hungriga men det fanns typ inget o äta  :S så vi åt inget men vi hade typ inget o göra sen för datan o tvn var trasig och vi vi ville ha popcorn men dom hade bara micro pop och micron var trasig , snacka om fail hahahah aja nu har jag berättat lite om hur crazy vi har haft
här kommer lite bilder!

Kommentarer

Innan du kommenterar! .Jag gör gärna blogglovinbyten .Jag är intresserad av länkbyten .Tipsa gärna om tävlingar och dagens blogg .Jag vill inte fråga något i din frågestund .Jag vill inte rösta på din klänning .Läs igenom hela inlägget innan du frågar det kan hända att svaret står i inlägget .Jag gör designer kontakta mig isf på awiwa.widmark@hotmail.com :)

Vad heter du sötnos?:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (Bara jag som ser)

Din hemsida/blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0